logo
phone

Kontakt telefon + 387 55 241 123

phone

E-mail office@mkd-privrednik.com

phone

Adresa Stefana Dečanskog 125, 76300 Bijeljina

O nama

plant
O nama

Mikrokreditno društvo
„Privrednik“ d.o.o. Bijeljina

Mikrokreditno društvo „Privrednik“ d.o.o. Bijeljina je nedepozitna finansijska institucija koja upravlja svojom imovinom u skladu sa zakonskim propisima, s ciljem poboljšanja materijalnog položaja korisnika mikrokredita, povećanja zaposlenosti i pružanju podrške razvoja preduzetništva.

Društvo je osnovano u cilju poslovanja u pravnom obliku privrednog društva kapitala sa ograničenom odgovornošću. Svrha osnivanja Mikrokreditnog društva „Privrednik“ d.o.o. Bijeljina je obavljanje poslova odobravanja mikrokredita kao osnovne djelatnosti i u manjem obimu i drugih poslova predvidenih Zakonom o mikrokreditnim organizacijama.

Kreditni proizvodi KONTAKTIRAJ NAS

Naša osnovna misija je pružanje podrške fizičkim i pravnim licima u ostvarenju svojih ciljeva u biznisu ili privatnom životu. To podrazumijeva omogućavanje olakšanog pristupa mikrokreditnim sredstvima svojim klijentima, uz minimalizaciju troškova, vremena potrebnog za realizaciju, obima dokumentacije i fizičkog hodanja koje pada na teret naših klijenata. Kroz širok spektar kreditnih proizvoda želimo odgovoriti na sve izazove i zahtjeve dinamičnog finansijskog tržišta i podržati poslovne ideje naših klijenata. Cilj je da budemo uvijek uz klijenta, ali istovremeno da dobro ocjenjujemo rizike sa kojima se suočavamo i donosimo kvalitetne odluke. S obzirom da smo finansijska institucija, mi smo pod nadzorom Agencije za bankarstvo Republike Srpske i svoje izvještaje o radu i poslovanju dostavljamo ovom regulatoru.

Brzo i jednostavno do kredita!

Krediti u iznosu od 300 KM do 50.000 KM sa rokom otplate do 60 mjeseci.

Osnovni podaci

  • Naziv: Mikrokreditno društvo PRIVREDNIK društvo sa ograničenom odgovornošću Bijeljina
  • Skraćeni naziv: MKD PRIVREDNIK d.o.o. Bijeljina
  • Adresa: Stefana Dečanskog 125, 76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina (Republika Srpska)
  • Pravni status: Mikrokreditno društvo, društvo sa ograničenom odgovornošcu
  • Matični broj: 11155626
  • Poreski broj: JIB: 4404166090006
  • Sudski registar broj: 059-0-Reg-17-000 341 Okružni privredni sud u Bijeljini
  • Direktor: Davor Pejić
  • Upravni odbor: Tanja Mihajlović Savić, Savo Stevanović, Đorđe Slavinjak